Atter en ølblogg

Man skulle nesten tro at alle som liker øl har på ett eller annet tidspunkt skrevet en ølblogg, for så å slutte å publisere innhold. Det fins flere inaktive ølblogger enn hodelus i en barnehage, og det virker som om noen av bloggene har omtrent like lang levetid som lusa også. Samlesiden "Norske øl-bloggere" på facebook lenker til intet mindre enn 15 ølblogger, av disse er det kun én som fortsatt er aktiv så vidt jeg kan se. Kan det være at man går tom, og rett og slett gir opp? Håper det blir en stund til jeg lider samme skjebne...

Da blir det ekstra viktig å ta vare på de gode bloggene som er der ute, og jeg vil benytte anledningen til å gi en shoutout til to av mine favoritt ølbloggere:
 
Jørn Idar med Høyt Skum skriver godt om både øl og mat, og har tonnevis med kunnskap og erfaring fra øl og bryggerbransjen. Han er også aktiv med både podcasten Ølprat og egen YouTube kanal. I tillegg slipper han boka "Pølser og Pils" i disse dager. Det er vel verdt å ta en titt på bloggen og kanalen.

LasseL Holder oss oppdatert om hva som skjer i Øl-Oslo, med lister over øleventer, tap-takovers og andre spennende ting. Han har meget gode smaksnotater og anbefalinger av norsk øl, og skriver utfyllende om ølslippene på polet. God og interessant lesning.   

Denne skamløse promoteringen kommer helt uoppfordret og uten vederlag, i tilfelle du lurte på det ;)
 
 Stay awesome.

-Skål!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Noen å hate

Roadtrip!